1+1

Τώρα μπορείς να κερδίσεις άλλα τόσα προϊόντα δωρεάν.

Πώς θα αποκτήσεις δωρεάν μια δωροκάρτα αξίας ίσης με την αγορά που μόλις έκανες:

Ναι! τώρα μπορείς να αποκτήσεις ολόκληρη την αξία των προϊόντων που μόλις αγόρασες, σε μια δωροκάρτα που μπορεί να εξαργυρωθεί στις επόμενες αγορές σου, μέσα σε χρονικό διάστημα τριών μηνών από σήμερα. Οι αγορές μπορούν να γίνουν είτε από εσένα, είτε από όποιον φίλο ή φίλη θέλεις να την δωρίσεις. Το ποσό της δωροκάρτας μπορεί να ξοδευτεί σε μια ή σε περισσότερες αγορές. 

Τα 3 βήματα που πρέπει να ολοκληρώσεις για να την αποκτήσεις:

(Αν σου φαίνεται δύσκολο να ολοκληρώσεις και τα τρία βήματα, μπορείς να  ανταλλάξεις την εκπτωτική αξία της δωροκάρτας (100%) με την εκπτωτική αξία ενός κουπονιού  25%, ολοκληρώνοντας μόνο το τρίτο βήμα. Στην περίπτωση αυτή δεν χρειάζεται να πατήσεις το κουμπί που είναι κάτω. Θα λάβεις κουπόνι έκπτωσης μόλις δούμε την αξιολόγηση).

Βήμα 1ο (αξία έκπτωσης 50%)

Βγάλε μια φωτογραφία των προϊόντων που μόλις παρέλαβες. Τη δημοσιεύεις στον τοίχο σου (στο facebook, στο instagram ή στο tiktok) προσθέτοντας ένα σχόλιο για τη Mellifora. μαζί με έναν ή περισσότερους συνδέσμους της Mellifora: www.mellifora.gr  (ιστοσελίδα) ή /MelliforaLab (facebook) ή /mellifora_mke  (instagram). 

Βήμα 2ο (αξία έκπτωσης 25% επιπλέον)

Κάνεις like στη σελίδα μας στο facebook  /MelliforaLab και προσθέτεις μια κριτική με όσα αστέρια θέλεις (προσθήκη κριτικής).

Άφησε αστέρια για μας στο Google

Επιπρόσθετα, μπορείς να  ακολουθήσεις τη Mellifora και στο instagram /mellifora_mke

Βήμα 3ο (αξία έκπτωσης 25%)

Άφησε στην ιστοσελίδα μας www.mellifora.gr ένα σχόλιο-αξιολόγηση για κάθε προϊόν που δοκίμασες. (Είναι απλό: πατάς το «Νέα αξιολόγηση» στο κάτω μέρος της σελίδας του προϊόντος κάτω από την περιγραφή του).

Αφού ολοκληρώσεις και το τελευταίο βήμα, πάτα το κουμπί παρακάτω για να στείλουμε τη δωροκάρτα. Στη φόρμα συμπληρώνεις το email σου το όνομά σου και στο τελευταίο πεδίο (προφιλ) γράφεις μια σημείωση για μας: πχ Συμπλήρωσα και τα τρία βήματα. το προφίλ μου είναι χχχχχχχ Αν για κάποιο λόγο το μήνυμά σου παραπέσει και δεν σου απαντήσουμε μέσα σε δύο μέρες, γράψε μας στο email info@mellifora.gr