Οδηγίες για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας συστήματος

Το φαρμακείο της φύσης

Κάθε φθινόπωρο και κάθε χειμώνα, οι ιοί που κυκλοφορούν γύρω μας και απειλούν την υγεία μας είναι πολλοί. Ανεξάρτητα από ποιες μεθόδους υιοθετήσουμε για την άμεση προστασία από αυτούς, κύριο ρόλο πρέπει να παίζει η πρόληψη στον τομέα της υγιεινής διατροφής και της ενίσχυσης του ανοσοποιητικού μας συστήματος. Σε αυτόν τον τομέα, κύριο όπλο είναι η τακτική χρήση των ενισχυτικών συστατικών των βοτάνων και της πρόπολης.

Είναι τόσες οι ασθένειες που μπορούν να αντιμετωπιστούν με τη βοήθεια της πρόπολης και των άλλων προϊόντων της μέλισσας, που αναπτύχθηκε πλέον ολόκληρη επιστήμη με το όνομα «Μελισσοθεραπεία» (Apitherapy).

Πως προσφέρουμε εμείς την πρόπολη:

Συλλέγουμε εμείς οι ίδιοι την πρόπολη από τις κυψέλες μας, που βρίσκονται μόνιμα τοποθετημένες στις πλαγιές του Ολύμπου. Έτσι, εκμεταλλευόμαστε την πλούσια βιοποικιλότητα αυτού του άγριου τόπου, τη μεγαλύτερη ίσως παγκοσμίως. Βλάστηση πλούσια σε βότανα, μοναδικής αξίας, μια και είναι αυτοφυή εδώ και εκατομμύρια χρόνια σ΄ αυτόν τον ευλογημένο τόπο. Μακριά από τη μόλυνση του περιβάλλοντος, μακριά από εντομοκτόνα, λιπάσματα και χημικά, οι μέλισσες συλλέγουν πρόπολη που το χρώμα της αλλάζει από μήνα σε μήνα και από εποχή σε εποχή.

Από αυτή την αρωματική καθαρή πρόπολη, φτιάχνουμε βάμματα και εκχυλίσματα σε έλαια με επιστημονική γνώση και μεθόδους, ώστε να μην αλλοιώνονται οι θεραπευτικές ιδιότητές της . Στη συνέχεια, την προσφέρουμε είτε αυτούσια, είτε σε πυκνό βάμμα, είτε σε σκευάσματα, όπως τα καλλυντικά, τα σαπούνια και τα θεραπευτικά μας προϊόντα.

Να μερικά από αυτά:

Βάμμα Πρόπολης Πυκνό

Βάμμα Πρόπολης αραιό

Κεραλοιφή Πρόπολης

Ρινικό σπρέι πρόπολης & βοτάνων

Σαπουνάκι Πρόπολης & βοτάνων για το πρόσωπο

Αντιγριπικό Διάλυμα

Όλα αυτά τα προϊόντα, εκτός από τη βοήθεια που προσφέρουν στη θεραπεία από ιώσεις, παίζουν σημαντικό ρόλο στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.
Παρακάτω θα βρείτε οδηγίες για τον τρόπο χρήσης αυτών των θεραπευτικών σκευασμάτων κατά τη διάρκεια ολόκληρου του χειμώνα:
Το βασικό αντιγριπικό μας όπλο είναι το Αντιγριπικό Διάλυμα που εκτός από την αραιή πρόπολη, περιέχει και έναν αριθμό εκχυλισμάτων από βότανα που επιδρούν στο αναπνευστικό μας σύστημα και ενισχύουν το τοίχος ανοσίας του οργανισμού. Η κύρια είσοδος των μολύνσεων από ιώσεις είναι ο βλενογόνος της μύτης και του στόματος. Γι αυτό και τα πρώτα συμπτώματα αναπτύσσονται στη μύτη και στον φάρυγγα. Το Αντιγριπικό διάλυμα σε συνδυασμό με το Ρινικό σπρέι πρόπολης & βοτάνων αντιμετωπίζει τις ιώσεις από την αρχή τους, από την είσοδο των ιογόνων παραγόντων στον οργανισμό. Έτσι, αν χρησιμοποιούμε τα δύο αυτά διαλύματα καθημερινά, εξασφαλίζουμε μια δυνατή ασπίδα προστασίας που δεν αφήνει τους ιωγόνους παράγοντες να εγκατασταθούν και να αναπτυχθούν. Η πρόληψη είναι πάντα καλύτερη της θεραπείας. Αν όμως αμελήσουμε τη χρήση των προϊόντων και η ίωση ξεκινήσει, μόλις νιώσουμε τα πρώτα συμπτώματα να κατεβαίνουν στον λαιμό, επιστρατεύουμε το Βάμμα Πρόπολης Πυκνό  με συχνούς ψεκασμούς μέσα στο βάθος της στοματικής κοιλότητας. Αν πρόκειται για μικρά παιδιά που δυσκολεύονται να ανεχθούν τη γεύση της πυκνής πρόπολης, χρησιμοποιούμε το Βάμμα Πρόπολης αραιό με ψεκασμούς με το ειδικό μακρύ σπρέι που διαθέτει η συσκευασία. Τα σκευάσματα είναι φυσικά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν άφοβα για μέρες, δυο και τρεις φορές την ημέρα. Μαρτυρίες πολλών πελατών μας μετά από επιμελημένη χρήση των σκευασμάτων αυτών ήταν πολύ θετικές για την αποτελεσματικότητά τους. 
Σε οποιαδήποτε περίπτωση συνιστούμε την παράλληλη ιατρική συμβουλή, ειδικά αν η κατάσταση της υγείας μας επιδυνωθεί.