Σχετικά με εμάς

Το εργαστήρι της φύσης στις πλαγιές του Ολύμπου!

Η αποστολή μας

Το μέλι, το κερί, η γύρη, η πρόπολη, το δηλητήριο της μέλισσας, τα αρωματικά και θεραπευτικά βότανα, οι καρποί της γης, κρύβουν μέσα τους θησαυρούς ανεκτίμητους και θεραπευτικούς. Αποστολή μας είναι να μεταφέρουμε αυτή την πολύτιμη δύναμη της φύσης μέσα από μοναδικά, αποτελεσματικά, πλούσια σε φυσικά συστατικά προϊόντα, χωρίς βιομηχανική επεξεργασία και χωρίς προσθήκη μη φυσικών πρόσθετων.

Η προσέγγιση

Αξιοποιούμε τα πρωτογενή προϊόντα της Ελληνικής Γης και τα μεταποιούμε σε προϊόντα μοναδικής αξίας και αποτελεσματικότητας. Με τη συμμόρφωση στη χρήση των Βέλτιστων Πρακτικών, με επιστημονική γνώση και όλους τους απαιτούμενους ποιοτικούς ελέγχους, το εργαστήριό μας διαθέτει τα προϊόντα αυτά, από το πλούσιο σε βιοποικιλότητα βουνό του Ολύμπου, σε όλες τις αγορές που αναγνωρίζουν την ποιότητα.

Πιστεύουμε ότι...

Αν καταφέρουμε να συνειδητοποιήσουμε την ισορροπία και τη συνέργεια των πολύτιμων συστατικών των φυτικών πρώτων υλών που απλόχερα μας προσφέρει η φύση, θα μπορέσουμε να αλλάξουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε για τη χρήση των χημικών ουσιών και των βιομηχανικά επεξεργασμένων συστατικών στην καθημερινότητά μας.
Οι ουσίες που περιέχονται στα φυτά, δρουν συνεργατικά, ποτέ μόνες τους και μάλιστα στη σωστή αναλογία. Ποτέ απομονωμένες. Όταν τις απομονώνουμε τότε η δράση τους έχει και παρενέργειες. Η σύνθεση ουσιών μέσω της τεχνολογίας δεν μπορεί να φέρει το ίδιο αποτέλεσμα με αυτό που δίνουν τα εκατοντάδες συστατικά ενός φυσικού φυτικού εκχυλίσματος και μάλιστα χωρίς παρενέργειες.

Η φιλοσοφίας μας

Γνωρίζουμε τις επιβλαβείς παρενέργειες που φέρνουν στην υγεία μας τα χημικά πρόσθετα και συντηρητικά που αναγκαστικά προστίθενται στα βιομηχανικά εμπορικά προϊόντα για να βελτιώσουν την υφή, το χρώμα και να αυξήσουν τη διάρκεια ζωής τους στο ράφι. Αρχή μας είναι να εκμεταλλευτούμε τις δραστικές εκείνες ιδιότητες των βοτάνων που θα συντελέσουν στη διατήρηση των σκευασμάτων μας για ένα εύλογο διάστημα μέχρι την κατανάλωσή τους χωρίς τη χρήση χημικών συντηρητικών. Θεωρούμε ότι το κόστος της σύντομης ημερομηνίας λήξης αντισταθμίζεται από την ποιότητα που θα προσφέρουν τα σκευάσματα της Mellifora στους φίλους που επιζητούν και εμπιστεύονται το πραγματικά φυσικό προϊόν.