Πώς θα αγοράσετε

Καλό θα είναι πριν αρχίσετε την περιήγησή σας στα προϊόντα μας να συνδεθείτε ως πελάτες στην σελίδα μας. Ούτως ή άλλως θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε όταν θα πατήσετε το "ΤΑΜΕΙΟ" για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας. Η σύνδεση γίνεται μέσα από την μικρή φόρμα στο κάτω μέρος της σελίδας με τίτλο "Σύνδεση Πελατών". Καταχωρείτε το όνομα και τον κωδικό που δηλώσατε κατά την δημιουργία του λογαριασμού σας την πρώτη φορά. Αν αυτή είναι η πρώτη φορά, τότε πατήστε στον σύνδεσμο: "Δημιουργία Λογαριασμού" κάτω από τη φόρμα. 

Βήμα 1ο : Περιηγηθείτε στα προϊόντα μας από το μενού "Προϊόντα & e-shop", γνωρίστε τα συστατικά τους και τις ιδιότητές τους. 

Βήμα 2ο : Βάλτε στο καλάθι όσα προϊόντα επιθυμείτε. Ρυθμίστε την ποσότητα για το καθένα. 

Βήμα 3ο : Όταν ολοκληρώσετε τις αγορές σας πατήστε στο "Προβολή Καλαθιού". Αν δεν έχετε ήδη συνδεθεί ως πελάτες, τώρα θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δώσετε πρώτα κάποια στοιχεία, όπως  e-mail,κωδικό, όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ ώστε να σας αποσταλούν τα προϊόντα που παραγγείλατε. Αν τα στοιχεία αυτά τα είχατε δώσει ήδη κάποια προηγούμενη φορά, τώρα θα χρειαστεί να δώσετε μόνο το όνομα και τον κωδικό και να πατήσετε το κουμπί "Σύνδεση". 

Βήμα 4ο : Επιλέξτε τον τρόπο που θα πληρώσετε. Οι δυνατότητες είναι οι εξής: "Αντικαταβολή", "Kατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό", "Paypal", και "Μετά από συνεννόηση". 

Βήμα 5ο : Αποδεχθείτε τους όρους και πατήστε το "ΤΑΜΕΙΟ"