e-shop

Email

Βάμμα Πρόπολης Αραιό 30ml με σπρέι στόματος

Κατάλληλο για εσωτερική χρήση. Διαθέτει σταγονόμετρο και σπρέι στόματος για άμεσο ψεκασμό βαθιά στο λαιμό.

Τιμή πώλησης με έκπτωση
Τιμή / λ.:
Εκπτωση
Τιμή πώλησης 8,00 €
Περιγραφή

Το αραιό βάμμα πρόπολης περιέχει εκχύλισμα πρόπολης σε αλκοόλη 20 βαθμών. Περιέχονται 30 ml διαλύματος σε μπουκαλάκι με σταγονόμετρο & σπρέι στόματος. 

Τρόπος χρήσης του αραιού βάμματος

Το αραιό διάλυμα πρόπολης δεν λερώνει και γίνεται πιο ανεκτό στο λαιμό αφού περιέχει λιγότερη αλκοόλη. Στάξτε 5 σταγόνες βαθιά στο λαιμό, τρεις φορές την ημέρα.
Για θεραπεία στομαχικών προβλημάτων και τόνωση του οργανισμού, πιείτε μισό ποτήρι νερό με 10 σταγόνες αυτού του διαλύματος, με άδειο στομάχι.

Τι είναι η Πρόπολη: 

Η πρόπολη είναι ρητινώδης κολλητική ουσία που συλλέγουν οι μέλισσες από διάφορα φυτά, την εμπλουτίζουν με κερί, γύρη, ένζυμα και άλλες ουσίες και τη χρησιμοποιούν για να στεγανοποιήσουν και απολυμάνουν το εσωτερικό της κυψέλης τους. Συλλέγεται από τους μελισσοκόμους απευθείας από την κυψέλη και χρησιμοποιείται είτε αυτούσια, είτε διαλύεται σε οινόπνευμα 85 βαθμών. Από το βάμμα αυτό παρασκευάζονται πολλά θεραπευτικά σκευάσματα και καλλυντικά.

Ιδιότητες της πρόπολης:

Απολυμαίνει το στόμα και τον φάρυγγα, θεραπεύει τον πονόλαιμο, προλαβαίνει την αμυγδαλίτιδα, αυξάνει την δύναμη του ανοσοποιητικού συστήματος, επουλώνει πληγές εσωτερικά και εξωτερικά του οργανισμού

Θεραπευτικές ιδιότητες της πρόπολης αναλυτικά.

Η πρόπολη και ορισμένα από τα συστατικά της έχουν πολλές βιολογικές και φαρμακολογικές ιδιότητες. Οι βακτηριοστατικές ιδιότητές είναι ισοδύναμες με τα αντιβιοτικά. 
Η πρόπολη έχει τοπικά αναισθητικά χαρακτηριστικά. Επουλώνει τις πληγές και βοηθάει στην ανάπλαση των ιστών (σχετικά με εγκαύματα δευτέρου βαθμού, εκζέματα κτλ). Είναι πολύ αποτελεσματική στην υγιεινή της στοματικής κοιλότητας, όπου καταπολεμά τις διάφορες λοιμώξεις και την κακοσμία. Βοηθάει στη θεραπεία κρυολογημάτων, πονόλαιμων, χρόνιων φαρυγγίτιδων, άφθων, γαστρεντερίτιδας, κολίτιδας, έλκη στομάχου και ισοφάγου. 
Όλοι οι τύποι πρόπολης έχουν την ιδιότητα να ενεργοποιούν το ανοσοποιητικό σύστημα.
Καταπολεμά μεγάλο φάσμα βακτηρίων. Η παράλληλη χορήγηση της πρόπολης με τα αντιβιοτικά μειώνουν τις βλάβες, που προκαλούν τα τελευταία στον οργανισμό. Η πρόπολη δρα στο σταφυλόκοκκο, στο στρεπτόκοκκο, που είναι υπεύθυνοι για μολύνσεις της στοματικής κοιλότητας.
Λόγω της αντιικής της δράσης δρα προληπτικά στη γρίπη, ηπατίτιδα Β και έρπη .
Η επιστημονική έρευνα έχει αποσαφηνίσει πλήρως τις αξιόλογες αντιβιοτικές, αντιφλεγμονώδεις, αντιβακτηριακές, αντιμυκητιασικές, αντιοξειδωτικές και αναλγητικές ιδιότητές της, χάρη στις οποίες έχει βρει πλήθος εφαρμογών στη σύγχρονη θεραπευτική και κοσμητολογία.

Προσφέρουμε την πρόπολη σε πέντε σκευάσματα:

  1. πυκνό βάμμα για όλες τις χρήσεις (εσωτερική και εξωτερική χρήση) σε 7 ή 10 ml
  2. αραιό βάμμα για το λαιμό, το στομάχι και το ανοσοποιητικό
  3. ρινικό διάλυμα με βότανικά εκχυλίσματα
  4. αντιγριπικό διάλυμα πρόπολης και βοτάνων για το ανοσοποιητικό.
  5. κεραλοιφή πρόπολης για δερματικά προβλήματα

Γνώμες πελατών

Σάββατο, 08 Δεκεμβρίου 2018
ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΛΗ ΣΧΕΔΟΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ! Ζ.ΧΑΛΚΙΔΗ,ΡΟΔΟΣ
ΧΑΛΚΙΔΗ
Κυριακή, 05 Απριλίου 2015
Εύκολο στην εφαρμογή, χάρη στο σπρέι, το εφαρμόζω με την πρώτη ενόχληση στο λαιμό και ο πόνος υποχωρεί! Έχω γλιτώσει αρκετές φορές από αρρώστιες και φάρμακα με αυτό τον φυσικό και ταυτόχρονα δραστικό τρόπο. Η γεύση είναι ελαφρώς πικρή.
Βιβή

Newsletter