« »

Χαρίστε δώρα από τη συλλογή της Mellifora!

Η Mellifora διαθέτει 5 διαφορετικά σετ προϊόντων σε πουγκάκι και σε σακουλάκι δώρου σε ειδική τιμή προσφοράς. Ανακαλύψτε τα διαφορετικά σετ, και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα δώρα αξίας από τη φύση. Το κάθε σετ προσφέρεται με έκπτωση πάνω από 20%

Αξιολογήστε τη Mellifora!

Αξιολογήστε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της Mellifora συμπληρώνοντας ένα ερωτηματολόγιο και κερδίστε έκπτωση 20% στην επόμενη αγορά σας. Θα βρείτε το ερωτηματολόγιο στο τέλος της ιστοσελίδας (κάτω μέρος).

e-shop

Email

Οδοντόκρεμα Φυτική 50 ml

Φυτική θεραπευτική. Πρόπολης & βοτάνων χωρίς χημικά και φθόριο.

Τιμή πώλησης με έκπτωση
Τιμή / λ.:
Εκπτωση
Τιμή πώλησης 5,80 €
Περιγραφή

Συστατικά: Πρόπολη, μέλι, γλυκερίνη, αμαμελίδα, κεντραύριο, αχιλλέα, τσουκνίδα, μολόχα, δενδρολίβανο, φασκόμηλο, σπαθόχορτο, χαμομήλι, φυτικό τασενεργό Amisoft, σόδα χωρίς αλουμίνιο, λευκή άργυλο, μαρμαρόσκονη, φυτική γλυκερίνη, μέντα .
Βασίζεται στην καθαριστική δράση της σκόνης στερεών και στην απολυμαντική δράση των αντιβιοτικών βοτάνων και της πρόπολης, που είναι το φυσικό αντιβιοτικό της κυψέλης.
Απολυμαίνει την στοματική κοιλότητα και έχει αντιγριπική δράση.

Πρόβλημα που αναφέρθηκε κατά τη χρήση της airless συσκευασίας: Κάποιες φορές, ενώ είναι ακόμη γεμάτη η συσκευασία, δεν εξέρχεται με πίεση το προϊόν. Σ΄ αυτή την περίπτωση κουνήστε - τινάξτε προς τα κάτω το προϊόν (με το στόμιο προς τοα κάτω) όπως όταν κατεβάζουμε το θερμόμετρο.

Γνώμες πελατών

Τρίτη, 09 Απριλίου 2019
Την χρησιμοποιούμε πολύ καιρό και δεν την αλλάζουμε με καμία. Υπέροχη!
ΣΤΕΛΛΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

Newsletter