« »

Χαρίστε δώρα από τη συλλογή της Mellifora!

Η Mellifora διαθέτει 5 διαφορετικά σετ προϊόντων σε πουγκάκι και σε σακουλάκι δώρου σε ειδική τιμή προσφοράς. Ανακαλύψτε τα διαφορετικά σετ, και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα δώρα αξίας από τη φύση. Το κάθε σετ προσφέρεται με έκπτωση πάνω από 20%

Αξιολογήστε τη Mellifora!

Αξιολογήστε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της Mellifora συμπληρώνοντας ένα ερωτηματολόγιο και κερδίστε έκπτωση 20% στην επόμενη αγορά σας. Θα βρείτε το ερωτηματολόγιο στο τέλος της ιστοσελίδας (κάτω μέρος).

e-shop

Email

Αντιγριπικό διάλυμα πρόπολης εχινάτσεας & βοτάνων

Αντιγριπικό διάλυμα πρόπολης - εχινάτσεας - βοτάνων του Ολύμπου για ενίσχυση του ανοσοποιητικού. 30ml με σταγονόμετρο

Τιμή πώλησης με έκπτωση
Τιμή / λ.:
Εκπτωση
Τιμή πώλησης 10,00 €
Περιγραφή

Το αντιγριπικό διάλυμα δημιουργήθηκε με βάση το διάλυμα πρόπολης που όμως ενισχύθηκε με εκχυλίσματα εχινάτσεας που βοηθά πολύ στο λαιμό και στο αναπνευστικό. Επίσης προστέθηκαν εκχυλίσματα από πολλά θεραπευτικά βότανα του Ολύμπου: Ζαμπούκο, Αχιλλέα, Φλώμο, δίκταμο, μολόχα, ευκάλυπτο, φλαμούρι, θυμάρι, μέντα, μελισσόχορτο, κενταύριο, σπαθόχορτο. 

10 σταγόνες πρωί και βράδυ, ενασταλλάζονται κατευθείαν στο στόμα ή αραιώνονται σε χυμό ή νερό. Το παίρνουμε προληπτικά για ενίσχυση του ανοσοποιητικού αλλά και επί της γρίπης για αποθεραπεία. 

Γνώμες πελατών

Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2016
Τις προηγούμενες ημέρες η μικρή μου ήταν άρρωστη με ίωση που κόλλησε απο το παιδικό. Την τρίτη μέρα με πυρετό, αγόρασα το διάλυμα πρόπολης και το βράδυ, όπως λένε οι οδηγίες της έδωσα 10 σταγόνες και πήρα κ εγώ για να μην με ρίξει η ίωση. Την τέταρτη μέρα επίσης πρωι-βράδυ απο 10 σταγόνες σε φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκάλι το πρωί και σε νερόμελο το βράδυ.Ο πυρετός την τέταρτη ημέρα έπεσε και την επομένη χοροπηδούσε σαν να μην είχε αρρωστήσει. Δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο αλλά εμένα μου φάνηκε πολυ δυνατό .
ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΖΕΠΙΔΟΥ
Sat May 04 19:41:41 +0000 2019

Τώρα μαζεύουμε Σαμπούκο! Οι ποικίλες ευεργετικές ιδιότητες και εφαρμογές του εξηγούν τον λόγο για τον οποίο ο Σαμπο… https://t.co/SlJZ0mNemx

Newsletter