« »

Χαρίστε δώρα από τη συλλογή της Mellifora!

Η Mellifora διαθέτει 5 διαφορετικά σετ προϊόντων σε πουγκάκι και σε σακουλάκι δώρου σε ειδική τιμή προσφοράς. Ανακαλύψτε τα διαφορετικά σετ, και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα δώρα αξίας από τη φύση. Το κάθε σετ προσφέρεται με έκπτωση πάνω από 20%

Αξιολογήστε τη Mellifora!

Αξιολογήστε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της Mellifora συμπληρώνοντας ένα ερωτηματολόγιο και κερδίστε έκπτωση 20% στην επόμενη αγορά σας. Θα βρείτε το ερωτηματολόγιο στο τέλος της ιστοσελίδας (κάτω μέρος).

e-shop

Email

Αντιγριπικό διάλυμα με ψεκαστήρα στόματος 30ml

Αντιγριπικό διάλυμα πρόπολης - εχινάτσεας - βοτάνων του Ολύμπου με σταγονόμετρο και ψεκαστήρα στόματος, για ενίσχυση του ανοσοποιητικού. 30ml .

Τιμή πώλησης με έκπτωση
Τιμή / λ.:
Εκπτωση
Τιμή πώλησης 11,50 €
Περιγραφή

Το αντιγριπικό διάλυμα δημιουργήθηκε με βάση το διάλυμα πρόπολης που όμως ενισχύθηκε με εκχυλίσματα εχινάτσεας που βοηθά πολύ στο λαιμό και στο αναπνευστικό. Επίσης προστέθηκαν εκχυλίσματα από πολλά θεραπευτικά βότανα του Ολύμπου: Ζαμπούκο, Αχιλλέα, Φλώμο, δίκταμο, μολόχα, ευκάλυπτο, φλαμούρι, θυμάρι, μέντα, μελισσόχορτο, κενταύριο, σπαθόχορτο. 

5-10 σταγόνες πρωί και βράδυ, ενασταλλάζονται κατευθείαν στο στόμα ή αραιώνονται σε χυμό ή νερό. Το παίρνουμε προληπτικά για ενίσχυση του ανοσοποιητικού αλλά και επί της γρίπης για αποθεραπεία.  Εύκολη εφαρμογή με τον ψεκαστήρα στόματος. Δύο ψεκασμοί πρωί βράδυ βοηθούν στην αποθεραπεία των λοιμώξεων του άνω αναπνευστικού.

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Newsletter