Όροι & Προϋποθέσεις

Όροι & Προϋποθέσεις

Το ηλεκτρονικό κατάστημα του Εργαστηρίου "Mellifora" αποστέλλει τα προϊόντα που επιλέξατε, από τις πλαγιές του Ολύμπου, μόνον εντός Ελλάδας. Για εκτός Ελλάδας αποστολές πρέπει να γίνει ειδική συμφωνία με ανταλλαγή e-mail για τη ρύθμιση του κόστους των μεταφορικών.

Προσπαθούμε για την καλή ποιότητα των προϊόντων μας κατά τη συσκευασία του δέματός σας. Σε περίπτωση που τα προϊόντα μας πάθουν κάποια ζημιά κατά την αποστολή ή βρεθούν αλλοιωμένα, παρακαλούμε να μας ειδοποιήσετε και θα τ' αντικαταστήσουμε χωρίς άλλη επιβάρυνση. Η διαδικασία της αποστολής διαρκεί από 1 έως 5 εργάσιμες ημέρες (εκτός από περιόδους εμφράγματος των υπηρεσιών courier). Πρέπει να είστε ενήμεροι/ες ότι οι ημερομηνίες λήξης των προϊόντων είναι σχετικά κοντινές με την ημερομηνία παραγγελίας (διάρκεια από 3 έως 12 μήνες, ανάλογα το προϊόν) λόγω του ότι δεν περιέχουν χημικά συντηρητικά. Τα προϊόντα μας δεν είναι βιομηχανικά. Παρασκευάζονται σε μικρές παρτίδες στο χέρι, με μεράκι και αγάπη. Είναι πολύ πλούσια σε ενεργά βοτανικά συστατικά και έχουν θεραπευτικές ιδιότητες ακόμη και σε μικρή ποσότητα.

Το τηλέφωνο επικοινωνίας με τη mellifora είναι 6944 249 604, κατά προτίμηση απογευματινές ώρες. Ευχαριστούμε που επιλέγετε τα προϊόντα μας.

Fri Feb 12 20:47:00 +0000 2021

Ας κάνουμε τις καρδιές να ανθίσουν! - https://t.co/ZX3Pi1EksN https://t.co/oLOPdoIk9Y

Newsletter