Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής

ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Η παραγγελία σας αποστέλλεται εντός Ελλάδας με courier κατευθείαν στην διεύθυνση που θα δηλώσετε μέσα σε 2-4 εργάσιμες ημέρες (εφόσον λυθεί το πρόβλημα εμφράγματος που παρατηρήθηκε σε όλες τις μεταφορικές λόγω Covid-19). Το κόστος των μεταφορικών είναι 2,90 ευρώ και αν το ποσό της παραγγελία σας είναι μεγαλύτερο από 35 ευρώ τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Η αντικαταβολή επιβαρύνει με 2 ευρώ τον λογαριασμό.

Ελληνικά Ταχυδρομεία

Την λύση αυτή την προσφέρουμε εναλλακτικά για την περίοδο της κρίσης στις μεταφορικές εταιρείες κούριερ λόγω Covid-19. Είναι λίγο ακριβότερη ειδικά αν ζητήσετε να έρθει το δέμα στο σπίτι. Το κόστος για παραλαβή από ταχυδρομικό κατάστημα είναι πάλι 2,90 ευρώ, αλλά για παραλαβή στο σπίτι γίνεται 4,5 ευρώ. Η αντικαταβολή επιβαρύνει με 3 ευρώ τον λογαριασμό.

 

Παραλαβή από το εργαστήριο

Εφόσον βρίσκεστε κοντά στο Λιτόχωρο Πιερίας, μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε και να περάσετε από το εργαστήριό μας να γνωριστούμε από κοντά και να παραλάβετε την παραγγελία σας.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία μεταφέρουν τις παραγγελίες που παραδίδονται στο εξωτερικό μέσα σε μια εβδομάδα από την ταχυδρόμηση. Αν επιθυμείτε διαφορετικό τρόπο αποστολής ή παράδοσης της παραγγελίας σας, μπορείτε να το δηλώσετε στις σημειώσεις της παραγγελίας ή να το συζητήσουμε τηλεφωνικά ή στο email.

Fri Feb 12 20:47:00 +0000 2021

Ας κάνουμε τις καρδιές να ανθίσουν! - https://t.co/ZX3Pi1EksN https://t.co/oLOPdoIk9Y

Newsletter