Καλάθι Αγορών

Αποστολή Σε
Χρήση της διεύθυνσης χρέωσης και για την αποστολή
Προσθήκη/Επεξεργασία διεύθυνσης αποστολής
Όνομα SKU Τιμή Ποσότητα Έκπτωση: Σύνολο
 
Αποτέλεσμα τιμών προϊόντος
   

Επιλεγμένος τρόπος αποστολής

ACS ή ΕΛΤΑ CourierΤα μεταφορικά από 1/5/20 κοστίζουν μόνο 2,90. Κατώτερο ποσό παραγγελίας για δωρεάν μεταφορικά είναι τα 35 ευρώ.
Βήμα ταμείου 2

ή αλλάξτε τον τρόπο αποστολής

2,90 €
 
Σύνολο:
2,90 €
Σημειώσεις και ειδικές ζητήσεις
Οροι χρήσης

Οροι χρήσης

Το ηλεκτρονικό κατάστημα του Εργαστηρίου του Φύσης "Mellifora" αποστέλλει τα προϊόντα που επιλέξατε, από τις πλαγιές του Ολύμπου, μόνον εντός Ελλάδας. Για εκτός Ελλάδας αποστολές πρέπει να γίνει ειδική συμφωνία με ανταλλαγή e-mail. Προσπαθούμε για την καλή ποιότητα των προϊόντων μας κατά την συσκευασία του δέματός σας. Σε περίπτωση που τα προϊόντα μας πάθουν κάποια ζημιά κατά την αποστολή ή βρεθούν αλλοιωμένα, παρακαλούμε να μας ειδοποιήσετε και θα τ' αντικαταστήσουμε χωρίς άλλη επιβάρυνση. Η διαδικασία της αποστολής διαρκεί από 1 έως 5 εργάσιμες ημέρες. Οι ημερομηνίες λήξης των προϊόντων είναι σχετικά κοντινές με την ημερομηνία παραγγελίας (διάρκεια από 3 έως 6 μήνες, ανάλογα το προϊόν) λόγω του ότι δεν περιέχουν χημικά συντηρητικά. Τα προϊόντα μας δεν είναι βιομηχανικά. Είναι φτιαγμένα στο χέρι, με μεράκι και αγάπη. Είναι πολύ πλούσια σε ενεργά βοτανικά συστατικά και έχουν θεραπευτικές ιδιότητες ακόμη και σε μικρή ποσότητα. Το τηλέφωνο επικοινωνίας με τη mellifora είναι 6944 249 604, κατά προτίμηση απογευματινές ώρες. Ευχαριστούμε που επιλέγετε τα προϊόντα μας. Θα μας βοηθούσατε αν μετά την χρήση των προϊόντων, επιστρέψετε στη σελίδα μας και αφού συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, γράψετε την αξιολόγησή σας, τα σχόλια ή τις παρατηρήσεις σας για τα προϊόντα που δοκιμάσατε.

Sat May 23 10:01:43 +0000 2020

Αναπροσαρμογή μεταφορικών. Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι τώρα μειώνονται τα έξοδα μεταφοράς στα 2,90 ευρώ! Ακόμη, δε… https://t.co/9Qy8ZIyFYb

Newsletter